Een reis reserveren

Als u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde reis dan kunt u deze via een e-mail aan ons kenbaar maken. Voor vragen over reizen kunt u natuurlijk ook mailen naar:info@seatravel.nl

of bel naar +31 (0) 38 4 22 26 60 - (Openingstijden kantoor: maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00 - 15.00 uur
buiten deze tijden is het kantoor gesloten, Els Schinkel is dan ook niet bereikbaar via de mail of telefoon)

De scheepvaart is afhankelijk van bepaalde factoren zoals het weer, het tij, de stromingen en tijdige aanlevering van de vracht, vrije plaats om aan te meren etc.

Het reizen met vrachtschepen is niet zo voorspelbaar als het reizen met een vliegtuig. Doordat de scheepvaart afhankelijk is, is er een kans dat ze later vertrekken of later aankomen.

Prijzen kunnen tot vier maand voor vertrek nog worden gewijzigd door de rederijen als hier aanleiding voor is. Ook kunnen prijzen veranderen als een reis langer of korter duurt dan gepland is.

Mocht u een keuze hebben gemaakt, dan krijgt u van ons een vrijblijvende optie voor de tijdsduur van zes dagen en een opdrachtbevestiging. In deze zes dagen kunt u besluiten of u de reis door laat gaan of niet. Als u de reis wilt boeken dan is het voldoende om de opdrachtbevestiging ingevuld (per e-mail) terug te sturen.

Na het ontvangst van uw opdrachtbevestiging gaat Sea Travel Holidays de reis voor uw boeken bij de rederij. Vrij snel hierna krijgt u het ticket en allerlei formulieren ter ondertekening toegestuurd en de rekening. In de begeleidende brief staat een duidelijk uitleg over de formulieren.

Ongeveer 2 dagen voor de geplande vertrekdatum is het vaarschema bekend en kan worden vastgesteld hoe laat en waar u zich kunt inschepen. U ontvangt deze gegevens van ons, de naam van de haven, het kadenummer, de tijd van inscheping en het telefoonnummer van het schip.

U bent dan klaar om op reis te gaan en wij wensen u een prettige vakantie en een behouden vaart!